Művészi és minőségi munka

3D látványtervezés

Lenne épület vagy termék, ami még csak a tervezőasztalon létezik, de szeretné látni, hogy milyen lenne az a valóságban? A Mycee 3D erre a célra nyújt átfogó megoldást korszerűen a mai trendeknek megfelelően. Igény szerint készíthetünk Önnek 3D-s képeket a kívánt projektről, továbbá animációt, illetve szabadon bejárható teret, akár egy videójátékban.

3D vizualizáció, animáció és grafika

Mycee 3D-s részlege elkötelezett híve a művészi és minőségi munkának, ahol az Ön elképzelései a legújabb technikák és technológiák segítségével elevenednek meg a kijelzőkön.

• Látványtervezés építészeknek

A látványterv építészek számára kiváló eszköz, hiszen az elképzelések fotó realisztikus formában köszönnek vissza a képernyőről. Legyen szó kisebb vagy nagyobb, zártabb vagy nyitottabb terekről.
Nagy előnye, hogy a látványtervekből rögtön kiderül, ha valami nem megfelelő, ennek köszönhetően költséghatékonyan lehet változtatni a konkrét terveken a felépülése előtt, ezzel időt és pénzt spórolva.

• Látványtervezés belsőépítészeknek

Nézzünk egy irodát, egy új lakást vagy egy átépítésre váró teret. A tulajdonos szobáról szobára megtekintheti az új vagy felújított lakhelyét, mivel a legapróbb részletekig ki lehet dolgozni mindent. Ezzel pedig a lakberendezők és belsőépítészek valósághűen tudnak prezentálni bármilyen merész elképzelést. A bútorok, kiegészítők mellett van lehetőség arra is, hogy előre megtervezhessük egy tér világítását, így a megrendelő láthatja, hogy az adott világítótest miként világítja be majd a teret.

• Látványtervezés a termékfejlesztésben

A formatervezők, asztalosok számára is kiválóan alkalmas a 3D-s látványtervezés. Ennek segítségével egészen merész elképzelések és bútordarabok is formát ölthetnek. Olyan hétköznapi tárgyak is bemutathatók a térben, mint egy konyhabútor vagy egy gardróbszekrény. A 3D-s látványtervek nagy előnye, hogy az anyagok, mint például fa vagy textil rugalmasan változtathatók, így, ha a megrendelő bizonytalan, több változatot is megnézhet.

• Látványtervezés a marketing területén

3D grafikus technológiával készült animációs reklámfilmek vagy logók a legjobb eszközei annak, hogy új és modern arculatot kölcsönözzenek vállalata számára. Az animációs reklámfilmek pedig kiválóan alkalmasak arra, hogy új ügyfeleket csábítson magához, legyen szó a piac bármely területéről.

• Interaktív látványtervezés

Interaktív látványtervezés a legújabb formája a látványterveknek. Ebben az esetben nem csak képeket nézegethetünk a készülő épületről, hanem 3D-ben körbe is sétálhatjuk, mint egy videójátékban, sőt interakcióba léphetünk a tárgyakkal, ami talán beszédesebb és meggyőzőbb mindennél.

Kinek lehet hasznos?

Minden olyan területen érdemes 3D-s látványtervezést alkalmazni, ahol a megrendelőnek szükséges látni a projektet annak megalkotása előtt, látványtervek segítségének bevonásával, így kézzelfoghatóvá válik az adott elképzelés, és nagyobb az esélye, hogy meggyőzze a megrendelőt. Legyen szó pl. építészetről, belsőépítészetről, gépészetről vagy formatervezésről, a 3D új távlatokat nyit.